Immo Bouwen Herenthout
Markt 5, 2270 Herenthout

Immo Bouwen Lier
Rechtestraat 40, 2500 Lier

Immo Bouwen gebruikt cookies om jouw website ervaring te verbeteren. Meer info
bezoekers online

Immo Bouwen, vastgoed verkopen in vertrouwen

Bent u van plan om uw woning of appartement te verkopen?​

Neem vrijblijvend contact op met ons via 0473 30 20 10 en we plannen een kennismakingsgesprek in.

Wij bieden u een gratis en professionele waardebepaling van uw eigendom.

Het Immo Bouwen-team staat garant voor een complete service bij de verkoop van uw eigendom.

Het 10-stappenplan bij de verkoop van uw eigendom

Stap 1 – Kennismaking

U wil uw woning verkopen? Immo Bouwen staat voor u klaar! Contacteer ons via 0473 30 20 10 of info@immobouwen.be en we maken een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vraag hier uw afspraak aan.

Stap 2 – Vakkundige waardebepaling

De eerste, zeer belangrijke stap in het verkoopproces is het vaststellen van de vraagprijs. Een correcte prijs is namelijk een garantie op een vlotte verkoop! Omwille van onze jarenlange ervaring en regionale marktkennis, bent u bij Immo Bouwen aan het juiste adres. Contacteer ons nu voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling.

Stap 3 – Opdracht tot verkopen

Om van start te gaan met de verkoop, zorgen wij voor een volledig conform dossier volgens de wettelijke regels van het BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars). Vooraleer we overgaan tot de verkoop, overlopen onze vastgoedexperts deze met u in detail.

Stap 4 – Samenstelling dossier

We stellen een dossier van uw woning op met foto’s, commerciële en technische beschrijvingen, het bodemattest, de elektrische keuring, het EPC-attest en alle andere wettelijk verplichte documenten. Wij nemen uw volledige verkoopdossier in handen!

Stap 5 – Eerste prospects

Omwille van ons steeds groeiend klantenbestand, kennen wij onze klanten én weten wij precies wat ze zoeken. Klanten uit onze database die actief op zoek zijn, krijgen als eerste een mailtje met nieuwe woningen. Het is precies daarom dat wij vele woningen op zeer korte termijn weten te verkopen.

Stap 6 – De markt op

Op internet publiceren we naast op onze eigen website op alle grote portaalwebsites. Daarnaast voeren wij ook marketing via gedrukte en elektronische nieuwsbrieven en voorzien we individuele verkoopbrochures van uw woning. In samenspraak met u zorgen we dat uw woning in het daglicht wordt gesteld.

Stap 7 – Bezoeken

Als er zich een kandidaat-koper aandient, brengen we u meteen op de hoogte. Een bezoek aan uw woning plannen we steeds 2 dagen op voorhand, zodat wij u niet onverwacht zullen overvallen. Uw vaste Immo Bouwen adviseur begeleidt deze bezoeken én bespreekt achteraf met u hoe het verlopen is. Zo betrekken we iedereen in het proces.

Stap 8 – Bod tot aankoop

Bij een bod van een kandidaat-koper, bespreken we samen de redelijkheid. Wij geven u ons professioneel advies, de uiteindelijke beslissing neemt u zelf!

Stap 9 – Onderhandse verkoopsovereenkomst

Als er een akkoord over de prijs bereikt wordt, stellen we een compromis (onderhandse verkoopovereenkomst) op. Dit gebeurt in samenspraak met uw notaris. Na ondertekening van het compromis, maken we het volledige dossier over aan de notaris en bereidt deze de officiële akte voor.

Stap 10 – Notariële akte

Immo Bouwen staat voor 100% service vanaf de eerste stap tot aan de sleuteloverdracht. Daarom zijn we aanwezig bij het ondertekenen van de akte. Ook op deze belangrijke dag willen wij er voor u zijn en zorgen we ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

…en hier eindigt het niet!

Wij streven steeds naar een lange termijn relatie met onze klanten. We helpen u dan ook met alle plezier bij uw eventuele zoektocht naar een andere woning, een belegging, een kot voor de kinderen… Ook voor andere vastgoedvragen kan u bij ons terecht. Of misschien kent u iemand die ook wil kennismaken met onze professionele aanpak. Want: Voor vastgoed in vertrouwen, kiest u voor Immo Bouwen.