Immo Bouwen, klanten vertellen in vertrouwen.

Wij vonden het zeer aangenaam en professioneel samenwerken met Immo Bouwen. Het is duidelijk dat zij hun vak kennen en de klant correct willen adviseren. Hun plan van aanpak was heel goed want binnen enkele dagen hadden wij meteen vele potentiële kopers. Wij zijn blij met Immo Bouwen in zee te zijn gegaan en kunnen dit aan iedereen aanraden. Bedankt!

Fam. De Vadder - Lier

Het was een erg professioneel maar gelijktijdig warm en correct contact met de immo-agente Ria Leenaerts. We zijn er van overtuigd dat door de vakkundige bezichtigingen en het geven van de juiste informatie aan kandidaat-kopers, onze woning zo snel en vlot is verkocht! Bedankt hiervoor aan heel het Immo Bouwen team.

Bert Van der Wee - Lier

Vooraf stonden we wat sceptisch tegenover de samenwerking met een immokantoor maar de oprechte, vriendelijke en toch professionele aanpak van Immo Bouwen nam onze twijfel snel weg. Voor hen die zouden twijfelen, Immo Bouwen heeft voor ons een heel pak zorgen van onze schouders genomen. Een aanrader!

Frederik Van Limbergen - Bouwel

Ik ben in contact gekomen met Immo Bouwen voor de aankoop van een appartement. Voor mij althans was nooit een vraag te veel en kon ik te allen tijde bellen om extra informatie te verkrijgen. Een aangename kennismaking voor de toekomst! Ik ben ongeveer met een makelaar of 20 in contact gekomen de laatste jaren en voor mij springt Immo Bouwen er absoluut positief uit.

Gert Guttig - Lier

Een verkoop brengt zeker de nodige stress mee, omdat de papierwinkel niet zo eenvoudig meer is, maar we stonden er niet alleen voor. Dank daarvoor aan Immo Bouwen, en vooral voor Dominic Jacobs die ons persoonlijk begeleid heeft. Moest het in de toekomst nodig zijn dan zullen wij zeker Immo Bouwen opnieuw inschakelen.

Eddy & Rita – Herenthout

Professioneel, transparant en uiterst toegankelijk omschrijven in een notendop de top ervaring die ik had met Immo Bouwen bij de aankoop van mijn woning" Een service op maat! Bedankt!

Lynn De Wolf - Lier

Kantoor Lier

Rechtestraat 40, 2500 Lier

Kantoor Herenthout

Markt 5, 2270 Herenthout